Dark mode


A+ | Скинути | A-
Збір на 10 мобільно-вогневих груп ППО: Факти ICTV запустили аукціон
Збір на 10 мобільно-вогневих груп ППО: Факти ICTV запустили аукціон
Факти ICTV долучилися до збору благодійного фонду Гуркіт та громадської організації Greencubator на забезпечення 10 мобільно-вогневих груп ППО, метою якого було зібрати 500 тис. грн.

Збір для ППО України

Станом на зараз, разом з глядачами та читачами вдалося зібрати майже 300 тис. грн. Проте необхідно прискорити цей збір, тому Факти ICTV запускають благодійний аукціон з лотами. Серед них:

персональна назва пікапа: той, хто зробить найбільший донат на банку збору, зможе розмістити персональну назву на одному з 10 авто для мобільно-вогневих груп ППО;

уламок ракети Іскандер (дві штуки): розігрується випадковим чином серед тих, хто зробить донат від 1 тис. грн на банку;

брелоки з уламків ворожих ракет (три штуки): розігрується випадковим чином серед всіх учасників збору.

Які правила аукціону

Шість призів (одна персональна назва пікапа, два уламки Іскандера та три брелоки з уламків ворожих ракет) отримають шість переможців.

У коментарях до переказу обов’язково потрібно вказати свої контакти, щоб можна було вас знайти та віддати приз, навіть якщо ви робите переказ з карти Monobank.

Ставка не повертається, оскільки це донат на Збройні сили України. Аукціон триватиме до 10:00 27 квітня 2024 року за київським часом.

Розіграш проводиться в Monobank. Після оголошення переможців потрібно підтвердити свій виграш в запиті додатку від Monobank. Якщо ви не є клієнтом Monobank, тоді чекайте на дзвінок за контактом, який залишили у коментарі до переказу.

Задонатити можна за наступними реквізитами:

посилання на банку – https://send.monobank.ua/jar/6oCu5xnnRV;

номер картки банки – 5375 4112 1168 1684.

Кожен донат буде долучений до основної суми збору, яка становить 10 млн грн. Це дасть можливість закрити потребу українських бійців у повній комплектації груп повітряного командування Центр.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7608
Опубліковано: 24.04.24