Dark mode


A+ | Скинути | A-
Як забаганки Путіна приведуть Росію до розпаду – пояснення
Як забаганки Путіна приведуть Росію до розпаду – пояснення
Розпад Російської Федерації може відбутися швидко, якщо Москва робитиме кроки, завчасно приречені на провал, керуючися забаганками й оманами кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Коли може відбутися розпад Росії

За інформацією видання Foreign Affairs, у Росії режим Путіна – це високо персоналізована система, якою керує автократ, який старіє, і він став значно крихкішим, ніж здається на перший погляд.

– Росія ефективно виконує накази зверху, але не контролює якість. Вона перебуває під постійним ризиком розвалу, як це сталося з радянським попередником три десятиліття тому, – йдеться у матеріалі.

У виданні зазначають, що диктатор Путін використовував концентровану владу, щоб Росія розпочала жорстоку та повномасштабну війну проти України.

У матеріалі йдеться, що російська державна бюрократія витрачає дедалі більше ресурсів на виконання побажань ватажка.

Впертість диктатора посилив той факт, що його протягом багатьох років оточували підлабузники, вважають у Foreign Affairs.

– Нерішучість Путіна настільки ж руйнівна, як і рішення, які він ухвалює. Почавши війну, Путін рідко спромагається пояснити державним і квазідержавним суб’єктам, як адаптуватися до нової реальності. Вони або впадають у ступор або беруть справу в свої руки, іноді з катастрофічними наслідками, – стверджують у матеріалі.

Читайте також

Львів – це Україна: очільник МЗС Польщі українською мовою відповів Росії

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15662
Опубліковано: 26.04.24