Dark mode


A+ | Скинути | A-
РФ вдарила по вокзалу Балаклії, щоб було багато жертв – прокуратура
РФ вдарила по вокзалу Балаклії, щоб було багато жертв – прокуратура
В Укрзалізниці повідомили, що під час атаки по УЗ в Харківській області постраждали троє їхніх співробітників. Прокуратура почала розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни.

Російський удар по залізничному вокзалу в Балаклії Харківської області був зроблений так, аби жертв було якомога більше. Про це у четвер, 25 квітня, повідомляє Харківська обласна прокуратура.

“За попередніми даними, ворог вдарив ракетою Іскандер-М з осколково-бойовою частиною, яка розірвалась в повітрі. Вказані дії РФ були спрямовані на велику кількість жертв серед цивільного населення, тому що саме в цей час до залізничного вокзалу прибувала електричка з людьми”, – повідомила Харківська обласна прокуратура.

Також у прокуратурі уточнили, що кількість поранених зросла до 11 осіб.

Раніше повідомлялося, що кількість постраждалих внаслідок удару зросла до 10. Стало відомо про ще трьох поранених цивільних громадян: двох жінки 37, 48 років і 55-річного чоловіка.

Нагадаємо, російські військові завдали удару по Балаклії Ізюмського району на Харківщині. Повідомлялося про влучання біля залізничного вокзалу. Спочатку було відомо про сімох поранених.

Удар РФ по Донеччині: загинули троє залізничників

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15955
Опубліковано: 26.04.24