Dark mode


A+ | Скинути | A-
Уродженець Франківщини збив 12-річного підлітка у Києві і намагався втекти, пересівши на інше авто
Уродженець Франківщини збив 12-річного підлітка у Києві і намагався втекти, пересівши на інше авто
Про це розовіли у поліції Києва.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції Києва сьогодні о 8:30 ранку: на вулиці Вернадського водій автомобіля «Лексус» скоїв наїзд на дитину та втік з місця. Оперативний черговий негайно скерував на місце лікарів, патрульних поліцейських та слідчо-оперативну групу. Для розшуку винуватця автопригоди у столиці було введено спеціальну поліцейську операцію та залучено оперативників, слідчих і аналітиків.

Одразу після аварії водій заїхав у гаражний кооператив, де зняв з авто номерний знак та пересів до іншого позашляховика, аби поліціянти не змогли його розшукати. 

Втім, зміна автівки не допомогла йому переховуватись від злочину. Вже за кілька годин патрульні знайшли і другий позашляховик – “Мерседес”

Затриманим виявився 39-річний уродженець Івано-Франківщини. Автомобілі «Лексус» та «Мерседес» вилучено. 12-річного хлопчика із численними травмами доставлено до лікарні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження та за ч. 1 ст. 135 – залишення в небезпеці Кримінального кодексу України. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає до двох років позбавлення волі.

Раніше Хрещатик писав, що патрульні Києва розшукали водія, який збив дитину та поїхав з місця події.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 45193
Опубліковано: 19.10.23