Dark mode


A+ | Скинути | A-
БЕБ "накрили" в самому центрі Києва точку продажу тютюну, виготовленого в росії
БЕБ "накрили" в самому центрі Києва точку продажу тютюну, виготовленого в росії
Про це розповідає БЕБ.

Встановлено, що група осіб реалізовувала електронні сигарети та тютюн для кальяну без марок акцизного податку, медичних застережень та маркувань українською мовою на двох інтернет-сайтах та в магазинах у центрі Києва. Товар продавали за готівку без будь-яких чеків.

За результатами проведених обшуків за адресами торгових точок та пункту самовивозу товару детективи БЕБ виявили та вилучили понад 8 тис. пачок тютюну для куріння кальянів, частина з яких виготовлена на території рф, а також понад 700 електронних сигарет.

Загальна орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить понад 2 млн грн.  Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 КК України триває. Санкція статті передбачає покарання  штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме до 13 420 000 гривень, включно з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Раніше Хрещатик повідомив, що у Київській області БЕБ "накрили" схему з продажу контрафактних е-цигарок — загальна сума вилученого ₴4,2 млн.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 44094
Опубліковано: 19.10.23