Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Голосіївському районі вчора сталася смертельна ДТП — за декілька хвилин до початку комендантської години
У Голосіївському районі вчора сталася смертельна ДТП — за декілька хвилин до початку комендантської години
У Голосіївському районі Києва в четвер, 19 жовтня, сталась аварія за участі автомобіля Toyota. Внаслідок ДТП один чоловік загинув, а ще один дістав травми. Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці.

Вчора о 23:47 надійшло повідомлення про аварію на просп. Лобановскього, 116. Внаслідок аварії, водія та пасажира було затиснуто у автомобілі. Рятувальники деблокували потерпілих за допомогою електроінструменту та передали медикам. На жаль, один потерпілий знаходився в автомобілі без ознак життя. Причини та обставини даної трагедії встановлюватимуть правоохоронці.

За даними джерел OBOZ.UA , попередньо, водій легковика не впорався із керуванням і машина в’їхала в стовп. На фото вже видно, що дорога слизька, як і колеса автівки, а мабуть водій поспішав, вбачаючи наближення комендантської години...

Раніше Хрещатик писав, що у Києві внаслідок ДТП загинув чоловік, що їхав на електросамокаті. Також у Києві трапилася ДТП на Голосіївському проспекті — обійшлось без жертв.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 46516
Опубліковано: 20.10.23