Dark mode


A+ | Скинути | A-
У столиці відкрито експозицію біля монументу Батьківщина-мати — на що подивитись?
У столиці відкрито експозицію біля монументу Батьківщина-мати — на що подивитись?
Про це повідомив OBOZ.UA. Відвідування експозицій буде платне – близько 100 грн за квиток.

Так, частина столичного Національного музею історії України у Другій світовій війні з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ була закрита для відвідувачів.

Відтепер уся територія комплексу доступна для відвідувачів, які, зокрема, зможуть побачити радянський герб, який зняли з щита монумента "Батьківщина-мати". Крім того, тут експонують найдовший прапор України, який внесений до Книги рекордів Гіннеса.

Також тут відкрилась виставка робіт французького художника Крістіана Гемі, який малює українських воїнів, загиблих на війні з РФ. Серед них Герої України Дмитро "Да Вінчі" Коцюбайло, Олександр Мацієвський, Ірина Цвіла та інші.

Музейні експонати часів Другої світової війни нині вивезені на захід України в безпечне місце. Тому експозиція представлена лише новітньою історією нашої країни.

Вхід на територію навколо "Батьківщини-матері" безкоштовний. Відвідування експозицій буде платне – близько 100 грн за квиток. На другому поверсі також сьогодні, 20 жовтня о 15:00, відкриється виставка збитих російських дронів. Серед експонатів – майже цілий Shahed.

Загалом, аби дізнатись які виставки проходять на території Музею - можна дізнатись за посиланням на їх офіційному сайті (розклад і ціни).

Раніше Хрещатик писав про те, що стало відомо, коли можна буде відвідати оглядовий майданчик монумента Батьківщина-Мати у Києві.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 42828
Опубліковано: 20.10.23