Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росіяни запустили цілі у бік Києва, лунали вибухи, працювала ППО
Росіяни запустили цілі у бік Києва, лунали вибухи, працювала ППО
Що пишуть у КМВА:

Після тривалої паузи в 52 дні, ворог поновив ракетні атаки по Києву! Після нічного нападу дронів, сьогодні зранку рашисти намагалися завдати по Києву ракетного удару! Приблизно о 8:00 в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу «Іскандер». До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці.

У КМВА зазначають, що за попередньою інформацією - руйнувань та постраждалих не має. Однак, оперативні дані уточнюються.

Що повідомляють у КОВА:

російські окупанти не залишають у спокої Київщину. Цієї ночі ворог атакував область БпЛА. Уранці продовжив атаку балістичними ракетами. Активно працювали сили ППО. Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано.

Вказується, що в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами. За оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств. Загиблі та постраждалі відсутні.

Мешканцям, чиє майно пошкоджено, буде надана вся необхідна допомога. Оперативні служби продовжують збирати інформацію щодо наслідків атаки. Дякуємо військовим за надійний захист та збережені життя!

Поліція Київщини вже фіксує пошкодження приватних будинків:

Сьогодні, 11 листопада, окупант завдав ударів по території області. Сили протиповітряної оборони ефективно спрацювали. На жаль, внаслідок атаки є пошкодження будинків. Постраждалих немає. Поліцейські оглядають місця події та фіксують наслідки ворожого обстрілу. Правоохоронці закликають громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та перебувати в укриттях до відбою!

Раніше столичний мер повідомляв наступне:

Сильні вибухи пролунали на лівому березі столиці. За попередньою інформацією, спрацювали сили ППО по балістиці.

В столиці викликів рятувальників наразі не було. Кілька викликів медиків, але постраждалих не виявили. Люди телефонували, почувши сильні вибухи.

Пізніше речник Повітряних Сил повідомив:

Попередня інформація, це все ж таки була балістика. У Києві пролунали вибухи. Поки ще немає інформації від місцевої адміністрації та поліції, де саме, можливо, є якісь уламки чи якісь пошкодження. Очікуємо інформацію, але була робота ППО. Відпрацювала ППО Києва по балістиці. Сигнал повітряної тривоги спрацював після атаки, оскільки від моменту запуску таких ракет до ураження — лічені хвилини.

Речник також пояснив, що у Києві повітряна тривога була оголошена після вибухів, оскільки окупанти застосували балістику.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 34232
Опубліковано: 11.11.23