Dark mode


A+ | Скинути | A-
У столиці судили чоловіка, який у метро пропускав пасажирів за своєю картою — як його покарали?
У столиці судили чоловіка, який у метро пропускав пасажирів за своєю картою — як його покарали?
У Києві на одній зі станцій метро чоловік вчинив дрібне хуліганство. Він проводив інших пасажирів через автоматичний контрольний пункт по безконтактній карті. Порушник вирішив не з'являтися на судове засідання.

Як вказується у постанові Святошинського районного суду Києва, 5 жовтня 2023 року приблизно о 10:15 на станції метро "Академмістечко" чоловік проводив громадян через автоматичний контрольний пункт по безконтактній карті. Він брав з кожного 8 гривень за проїзд.

На судове засідання чоловік не з'явився. Причин неявки він не повідомив, тож справу вирішили розглянути за його відсутності.

Враховуючи, що по справі зібрано достатньо доказів, які не викликають сумнівів у своїй правдивості і допустимості, та які підтверджують вчинення громадянином правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, є всі підстави для притягнення його до адміністративної відповідальності"

Постанова: Чоловіка звільнили від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП. Суд обмежився усним зауваженням.

Раніше повідомлялось, що один з операторів повідомив про запуск нової технології мобільного інтернету в київському метрополітені.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 562790
Опубліковано: 26.11.23