Dark mode


A+ | Скинути | A-
Під час нічної атаки на Київ пошкоджено споруджувану новобудову на вул. Магнітогорській
Під час нічної атаки на Київ пошкоджено споруджувану новобудову на вул. Магнітогорській
Цей комплекс став п’ятим для “Київміськбуду” від початку повномасштабного вторгнення, що постраждав внаслідок російських атак на столицю.

Про це zagorodna дізналася з повідомлення холдингової компанії “Київміськбуд”.

“У будинку №3 уламок пошкодив монолітні залізобетонні конструкції на рівні 14-17 поверхів. Часткове пошкодження фасаду, вікон та дверей холодних переходів зафіксоване у першому будинку. Також пошкоджено віконні конструкції у будинку №2”, – сказано в повідомленні.

Холдингова компанія інформує, що фахівці проводять обстеження будівель, щоб виявити усі завдані уламками ракети ушкодження й підрахувати збитки.

В “Київміськбуді” кажуть, що спеціалісти компанії співпрацюють з усіма необхідними відомствами, аби зафіксувати подію відповідним до законодавства чином.

Внаслідок нічної ракетної атаки ворога на столицю 13 грудня постраждали 53 людини. 20 із них, в тому числі двох дітей госпіталізували. В Дніпровському, Деснянському та Дарницькому районах було зафіксовано падіння уламків. Пошкоджені приміщення багатоповерхівки, двох приватних будинків та дитячої лікарні.

Раніше У Києві відновили світло в 31 з 35 приватних будинків, яке було пошкоджене внаслідок ранкової атаки РФ

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 1573694
Опубліковано: 14.12.23