Dark mode


A+ | Скинути | A-
САП скерувала справу до суду стосовно розкрадання понад ?27 млн при будівництві дитсадку в Гатному
САП скерувала справу до суду стосовно розкрадання понад ?27 млн при будівництві дитсадку в Гатному
Про це повідомляє прес-служба САП.

«5 березня 2024 року прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно 5 осіб, серед яких колишні посадовці органів місцевого самоврядування та керівники приватного товариства, які обвинувачуються у розкраданні понад 27 млн грн при будівництві дошкільного закладу освіти у передмісті Києва», – інформує орган.

За даними «Слово і діло», у справі обвинувачують колишнього голову Гатненської сільської ради Броніслава Корицького та підприємця Олександра Протаса (співорганізатори), ексголовного бухгалтера сільради Аліну Півкач, директора ТОВ «Проектно-будівельний альянс» Сергія Мирного та колишнього керівника цієї фірми В'ячеслава Панька.

Вищий антикорупційний суд продовжив до 22 квітня строк дії обов'язків, покладених на колишнього голову Гатненської сільської ради Київської області Броніслава Корицького. НАБУ і САП підозрюють його разом із харківським підприємцем Олександром Протасом у співорганізації заволодіння 27,3 млн грн на будівництві дитячого садку в Гатному. Таке рішення 22 лютого ухвалив ВАКС.

Раніше вказувалось, що ВАКС продовжив обов'язки підозрюваному ексголові Гатного. 

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 23969
Опубліковано: 06.03.24