Dark mode


A+ | Скинути | A-
Австралія направила на Близький Схід транспортні літаки та війська
Австралія направила на Близький Схід транспортні літаки та війська
Австралія направила на Близький Схід свої війська та військово-транспортні літаки через посилення занепокоєння за австралійських громадян, які перебувають у регіоні, і на випадок подальшого загострення ситуації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на BBC.

Повідомляється, що два військово-транспортні літаки C-130J Super Hercules вирушають на додаток до важкого транспортного літака C-17A Globemaster і повітряного паливозаправника KC-30, які вже знаходяться на Близькому Сході.

Міністр оборони Австралії Річард Марлс також зазначив, що йдеться про відправку "значної кількості" військ, проте не став уточнювати, скільки саме військовослужбовців буде відправлено найближчим часом, і де вони дислокуватимуться.

Після нападу ХАМАС на Ізраїль стало відомо, що США направляють свою авіаносну групу до східної частини Середземного моря. Також, за словами неназваного американського чиновника, Сполучені Штати перекинуть у Середземноморський регіон понад 20 літаків , йдеться про винищувачів F-35 та F-15.

Також ми писали, що Сполучені Штати Америки доставили ескадриллю винищувачів F-16 на Близький Схід для посилення військової присутності у регіоні ізраїльсько-палестинського конфлікту.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16651
Опубліковано: 25.10.23