Dark mode


A+ | Скинути | A-
Юлія Саніна з The Hardkiss зізналася, чому не виступає в Україні
Юлія Саніна з The Hardkiss зізналася, чому не виступає в Україні
Співачка Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла, чому колектив не виступає в Україні. Музикантка активно дає концерти за кордоном, але ось на батьківщині давати концерти не поспішає.

Саніна з The Hardkiss розповіла, чому не виступає в Україні

Під час кулінарного шоу Пекельні борошна на СТБ Саніна зізналася, чому не дає концертів в Україні.

– Я можу чесно зізнатися, що боюся виступати і збирати людей в Україні. Знаю, що артисти збирають зали. Нещодавно знищено Палац культури в Чернігові, де ми виступали. Це все одно небезпечно. Є артисти, які на це йдуть, – зазначила Юлія.

Співачка заявила, що The Hardkiss мали виступати на НСК Олімпійський, але ідею довелося переносити вже двічі. Зірка натякнула, що можливо виступ гурту в Україні відбудеться навесні.

– Ми продали вже 30 тис. квитків на Олімпійський. Він не функціонує, і ніхто не знає, коли він запрацює знову. Є варіант, що ми запросимо слухачів на концерт в іншому форматі, щоб нарешті з ними зустрітися, – зізналася Саніна.

Нещодавно Юлія Саніна показала своїх батьків. Це був рідкісний знімок мами й тата зірки – співачка зазначила, що на тлі повномасштабного вторгнення люди стали більше робити сімейних фото.

Читайте також

Не хочу повторити це зараз. Юлія Саніна згадала про важкий час у стосунках із чоловіком

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 25558
Опубліковано: 18.11.23