Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росія зазнає найбільших втрат з початку війни – розвідка Британії
Росія зазнає найбільших втрат з початку війни – розвідка Британії
Найвищі протягом останніх шести тижнів втрати російських військ є результатом наступу на Авдіївку Донецької області.

Останні шість тижнів, ймовірно, мали найвищі показники втрат серед російських військових за весь час війни проти України. Про це 27 листопада повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки.

 

Упродовж листопада втрати росіян становлять у середньому 931 особу на добу, свідчать дані Генерального штабу Збройних сил України.

 

Раніше найбільша кількість втрат Росії була зафіксована у березні цього року, у розпал російського штурму Бахмута – у середньому 776 загиблих солдатів на день.  

За оцінкою Міноборони Британії, хоча розвідка не може перевірити методологію підрахунків, враховуючи загальну кількість убитих і поранених російських військових, цифри правдоподібні.

 

“Останні шість тижнів, ймовірно, стали одними із найвищих показників втрат росіян за усю війну. Значні втрати переважно спричинені наступом Росії на Авдіївку на Донбасі”, – зазначили експерти британської розвідки.

Нагадаємо, минулої доби російські війська втратили в Україні 750 бійців, а загальні втрати армії РФ з початку повномасштабного вторгнення орієнтовно становлять 325 580 осіб.

На Авдіївському напрямку війська РФ, за підтримки авіації, не полишають спроб оточити Авдіївку. Українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи окупантам значних втрат.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16284
Опубліковано: 27.11.23