Dark mode


A+ | Скинути | A-
Через сильний вітер і снігопад в Україні без світла залишилися понад 2 тис населених пунктів у 16 областях
Через сильний вітер і снігопад в Україні без світла залишилися понад 2 тис населених пунктів у 16 областях
Україна потерпає через сильні снігопади та хуртовини. Від впливу стихії, що розбушувалася, постраждали понад 2 тис населених пунктів у 16 областях країни.

Синоптики попередили, що сьогодні, 27 листопада, на території країни будуть сильні снігопади і шквальний вітер. У всій Україні, крім Одеської та Миколаївської областей, оголошено штормове попередження, повідомляє 24 канал.

Через негоду можливе аварійне відключення світла. Наразі без електрики залишилися 2019 міст і селищ України в Київській, Кіровоградській, Полтавській, Чернігівській, Сумській та інших областях.

Найсильніше постраждали Ізмаїльський та Одеський райони, в яких знеструмлено 349 населених пунктів. У Миколаївській області сталося аварійне відключення електрики в 266 містах і селищах, у Київській області без світла залишилися 220 населених пунктів.

Над відновленням енергопостачання працюють аварійні бригади по всій Україні. Фахівцям доводиться боротися з наслідками розгулу стихії в умовах снігопадів, що тривають, і при шквальному вітрі.

Сообщение Через сильний вітер і снігопад в Україні без світла залишилися понад 2 тис населених пунктів у 16 областях появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17928
Опубліковано: 27.11.23