Dark mode


A+ | Скинути | A-
"Вагнерівці" поступово повертаються на фронт та тренують російських військових (перехоплення)
"Вагнерівці" поступово повертаються на фронт та тренують російських військових (перехоплення)
Російський військовий розповів, що до них на фронт повертаються колишні найманці ПВК "Вагнера" та тренують їх.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

За словами окупанта, їх позиції знаходяться під постійним обстрілом зі сторони ЗСУ. Багато російських військових дістають поранення або гинуть. Найбільше втрат у російській армії  від стрілкової зброї та артилерії.

"Пацани їздили у Сєвєродонецьк - там ціни просто космічні на форму, на все інше. Літр води на людину дають і цю кашу-х*яшу... Прикинь, молоді гинуть, по років 20, добре там люди похилого віку йдуть - х*й з ним", - говорить росіянин.

Окрім цього він розповідає, що їх почали тренувати колишні найманці ПВК "Вагнера", які почали повертатись на фронт.

"Тут нас тренують ці хлопці, з "Вагнера". Вони повертаються вже на фронт - тут ціла рота їх вже. Розвідники та штурмовики", - каже окупант.

Найманці ПВК "Вагнера"

Нагадаємо, за даними британської розвідки, сотні бойовиків, раніше пов'язаних групою ПВК "Вагнера", почали передислокуватися в Україну окремо та невеликими групами для участі у війні у складі різних російських підрозділів.

За словами радника глави Офісу президента Михайла Подоляка, цими залишками затикають дірки на Бахмутському напрямі, а самої ПВК більше не існує.

Начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що найманці ПВК "Вагнера" присутні на території Східного угруповання військ. Зараз частина найманців переукладає контракти з військовими РФ і повертається в Україну з Білорусі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14816
Опубліковано: 18.12.23