Dark mode


A+ | Скинути | A-
Обмін військовополоненими відбудеться – Буданов
Обмін військовополоненими відбудеться – Буданов
Україна з часом дізнається, що сталося з Іл-76 та нібито військовополоненими, які були на його борту, зазначив глава ГУР.

Обмін військовополоненими між Україною і Росією таки відбудеться в найближчому майбутньому. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі телемарафону в суботу, 27 січня.  

“Життя наших людей – військовослужбовців чи цивільних – не має бути в небезпеці. І в тих жахливих умовах, в яких їх там утримують. Все що можна зробити – ми зробимо. Я впевнений, що найближчим часом обмін все ж таки відбудеться”, – сказав він

 

Буданов додав, що Україна з часом дізнається, що сталося з Іл-76 та нібито військовополоненими, які були на його борту.

 

Нагадаємо, Україна і РФ з початку повномасштабного вторгення провели декілька обмінів військовополоненими. Останній обмін відбувся 3 січня. Додому повернулись 230 українських захисників. Обмін полоненими з РФ, який був запланований на 24 січня та не відбувся через падіння російського Іл-76, мав стати один із найбільших за історію повномасштабної війни. Росіяни заявили, що на борту літака нібито знаходились українські військовополонені, яких везли на обмін.

 

Буданов заявив, що нині відсутня достовірна та вичерпна інформація з приводу того, хто міг дійсно перебувати на борту Іл-76.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15896
Опубліковано: 27.01.24