Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ніколи! Тімур Мірошниченко назвав єдине табу у вихованні дітей
Ніколи! Тімур Мірошниченко назвав єдине табу у вихованні дітей
Телеведучий Тімур Мірошниченко, який разом з дружиною Інною виховує двох синів і дочку, розповів про свій ідеальний вихідний та назвав єдине табу у вихованні дітей.

Як Тімур Мірошниченко проводить час з сім’єю

Телеведучий зізнався, що ідеальним вихідним для нього є день, коли діти прокидаються пізніше 7:30.

– Не хтось один, а всі. Адже хтось обов’язково встане рано й розбудить усіх. А коли вони не прокидаються до 9, то це супер. Та найголовніша ознака кращих вихідних – це коли всі разом. Будемо ми прибирати квартиру чи гратися – не має значення. Головне – разом! Можемо сходити в дитячу ігрову кімнату. Також любимо відвідувати вуличні ярмарки. Та здебільшого, мабуть, просто гуляємо на подвір’ї, коли тепло. Це шикарний день, – поділився Тімур за лаштунками зйомок шоу єПитання.

Мірошниченко каже: найкраще, чого його вчать сини та донька – це щирість.

–  Діти ніколи не грають, завжди справжні. Якщо їм щось подобається, вони кажуть. Якщо бачать, що можна щось зробити по-іншому, вони це показують. Іноді зовсім неочевидним способом, до речі. Діти – безпосередні та легкі, – зазначив він.

Тімур Мірошниченко назвав табу у вихованні дітей

У Тімура та Інни Мірошниченків є єдине, але головне та непохитне табу у вихованні дітей:

–  У жодному разі дітей не можна бити. В жодному! Ніколи. Це головне. А так ми не забороняємо майже нічого. Тому в них немає залежності від гаджетів, наприклад. Вони можуть подивитися щось, коли хочуть, а іноді залипнути на півдня. А потім кілька тижнів не брати до рук планшетів. І, я думаю, це нормально, – додав Тімур.

Читайте також

Працюю 24/7: Мірошниченко розповів, скільки витрачає на трьох дітей

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10292
Опубліковано: 04.04.24