Dark mode


A+ | Скинути | A-
? Аналітики ТУ БЕБ у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю. ?? Одне …
? Аналітики ТУ БЕБ у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю. ?? Одне …
Аналітики ТУ БЕБ у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю.

Одне з комунальних підприємств міської ради планувало замовити послуги з санітарної та формувальної обрізки дерев на території міста. Для цього оголосили проведення публічної закупівлі вартістю 3,2 млн грн.

????Співробітники БЕБ проаналізували вимоги тендерної документації замовника і подані переможцем документи та встановили, що підприємство не відповідає критеріям закупівлі.

Зокрема переможець тендеру не підтвердив наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для надання послуг, що є безумовною підставою для відхилення пропозиції учасника.

???? На підставі виявлених ризиків та з метою недопущення розтрати бюджетних коштів аналітики БЕБ направили лист комунальному підприємству та рекомендували вжити заходів щодо усунення передумов неефективного використання коштів громади.

Розглянувши рекомендацію, замовник відмовився від укладання договору та відмінив тендерну закупівлю. Таким чином аналітики ТУ БЕБ у Закарпатській області упередили розтрату 3,2 млн грн місцевого бюджету.

????????FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11074
Опубліковано: 12.04.24