Dark mode


A+ | Скинути | A-
Трамп несповна розуму – колишня губернаторка Південної Кароліни
Трамп несповна розуму – колишня губернаторка Південної Кароліни
Гейлі наголосила, що не збирається виходити з президентських перегонів попри невтішні результати опитувань.

Колишня губернаторка Південної Кароліни Ніккі Гейлі, яка від республіканців змагається з Дональдом Трампом за крісло президента США заявила, що той є “катастрофою” для Республіканської партії, “неврівноваженим і несповна розуму”. Про це у вівторок, 20 лютого, пише Європейська правда з посиланням на NBC News.

“Що ж, я не боюся говорити незручну правду вголос. Я не відчуваю потреби вислужуватись перед ним. І я не боюся відплати Трампа. Я нічого від нього не шукаю”, – наголосила політикиня. 

У той же час, Гейлі сказала, що інші республіканці “бояться сказати про це вголос”.

“Звичайно, багато політиків, які зараз публічно підтримують Трампа, потай бояться його. Вони знають, якою катастрофою він був і буде для нашої партії”, – сказала вона. 

У виступі в Клемсонському університеті, який вона свого часу закінчила, Гейлі наголосила, що не збирається виходити з президентських перегонів попри невтішні результати опитувань. 

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Ніккі Гейлі, що на праймеріз є прямою конкуренткою Дональда Трампа, звернулася із запитом про захист Секретної служби США.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17338
Опубліковано: 21.02.24