Dark mode


A+ | Скинути | A-
Російські пропагандисти похвалилися знищенням танка Abrams M1A1
Російські пропагандисти похвалилися знищенням танка Abrams M1A1
Російські пропагандистські ЗМІ та групи в соцмережах поширили інформацію про те, що нібито на Авдіївському напрямку було підбито американський танк Abrams M1A1.

За твердженням росіян, нібито це вже шостий танк Abrams M1A1, отриманий Україною як допомога зі США і підбитий під час бойових дій. Для переконливості пропагандисти поширили в інтернеті відео, на якому танк Abrams M1A1 вибухає після влучання в нього боєприпасу “Ланцета”.

Перевірити справжність цієї інформації та відеозапису поки що неможливо. Не можна виключати, що це пропагандистські виверти. Українська сторона поки що жодних офіційних коментарів із цього приводу не давала, тож необхідно стежити за ситуацією і чекати заяв.

Українські Telegram-канали раніше повідомляли, що росіяни знищили кілька самоходок Archer, Krab і CAESAR, РСЗВ HIMARS, багато танків Leopard 2A4 і Leopard 1A5, AMX-10 RC, а також Challenger 2 і модернізованих за стандартами НАТО радянських танків T72M1.

Західні ЗМІ повідомляли про знищення росіянами 10 САУ М109, 6 гаубиць FH-70, 1 Dana, кількох РСЗВ М270, великої кількості бронемашин Mastiff, Bushmaster, M113, VAB, Stryker, Marder і Rosomak, а також безпілотників Bayraktar TB2 і MQ-9 Reaper.

Втрати військової техніки можливі під час будь-яких бойових дій, а якщо враховувати, що війна в Україні триває понад 2 роки, то якоїсь сенсації в цьому немає. Союзники України спокійно ставляться до цього і постійно постачають для ЗСУ нову техніку. ЗСУ регулярно отримують різну техніку зразка НАТО від своїх партнерів.

Сообщение Російські пропагандисти похвалилися знищенням танка Abrams M1A1 появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11392
Опубліковано: 31.03.24