Dark mode


A+ | Скинути | A-
Рада наступного тижня розгляне мобілізацію
Рада наступного тижня розгляне мобілізацію
До другого читання законопроєкту ще немає остаточної порівняльної таблиці і комітет Ради продовжує працювати над документом.

Верховна Рада наступного тижня може розглянути в другому читанні законопроєкт про мобілізацію. Про це повідомив народний депутат Ярослав Желєзняк у Telegram в п’ятницю, 5 квітня.

 

“Надіслали попередній порядок денний на найближчий пленарний тиждень (10-11 квітня). Із законів тільки три питання: мобілізація (№10449), законопроєкт про внесення змін в Кримінальний кодекс і Кодекс про адміністративні правопорушення за порушення щодо мобілізації (№10379), законопроєкт про мобілізацію засуджених осіб (№11079-1)”, – написав він.

 

Нардеп зазначив, що до другого читання законопроєкту про мобілізацію ще немає остаточної порівняльної таблиці і комітет національної безпеки, оборони та розвідки продовжує працювати над документом.

 

“Комітет цей тиждень працює і, можливо, лише завтра (в суботу) буде фінальне засідання, де схвалять і комітетські правки, і всю таблицю до другого читання”, – додав Желєзняк.

 

Нагадаємо, 7 лютого Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт щодо посилення мобілізації в Україні. Нардепи запропонували тисячі правок.

 

Резерви для мобілізації: кому з пенсіонерів доведеться йти до ТЦК

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20582
Опубліковано: 05.04.24