Dark mode


A+ | Скинути | A-
Я на сінник: Маша Єфросиніна розповіла про свій спосіб боротьби з виснаженням
Я на сінник: Маша Єфросиніна розповіла про свій спосіб боротьби з виснаженням
Блогерка Маша Єфросиніна поскаржилася на виснаження організму і розповіла, як із цим справляється. Вся справа в тому, що знаменитість мало відпочивала, через що стан здоров’я погіршився.

Маша Єфросиніна поскаржилася на виснаження і заговорила про усамітнення

Так, в Instagram Маша опублікувала свої думки про труднощі безперервної роботи та відмови від відпочинку, а також про наслідки такого способу життя.

Фото: Маша Єфросиніна/Instagram

Єфросиніна зазначила, що зараз майже всі українці, які живуть і працюють в Україні, відчувають виснаження, оскільки нашій психіці важливо розуміти, що буде далі. Однак важливо також визнати, що це не норма.

– Це перший крок до того, щоб допомогти собі триматися далі. Багато кому допомагає тривалий відпочинок, і мені його рекомендують фахівці, – продовжила свою думку блогерка.

Маша додала, що вона не може нічого не робити, і їй потрібно бути корисною, тож не може піти в тривалу відпустку. Утім, трохи відпочити блогерка все ж не проти.

Фото: Маша Єфросиніна/Instagram

– Власне, до чого це я? Я на сіновал! Тобто на триденне усамітнення. Це дуже крута штука, яку я всім раджу. Мене такі вилазки нормально рятують, – підсумувала Єфросиніна.

Нещодавно музикант Антон Крамер повідомив, що в нього діагностували хворобу Лайма. Артист зазначив, що відчуває втому, біль і нудоту, і попросить фінансової підтримки в цей непростий для нього час.

Читайте також

Щодня я боролась: Дорофєєва показалась топлес і розповіла про проблеми зі здоров’ям

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11118
Опубліковано: 06.04.24