Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Києві відкриють рух Подільсько-Воскресенським мостом і новим шляхопроводом – коли
У Києві відкриють рух Подільсько-Воскресенським мостом і новим шляхопроводом – коли
У Києві планують відкрити проїзд новим шляхопроводом на перетині вулиць Полярної та Богатирської у травні, а рух автотранспорту Подільсько-Воскресенським мостовим переходом з Троєщиною – уже у вересні.

Будівництво нових доріг у Києві

За інформацією КМДА, мер Києва Віталій Кличко перевірив, як тривають роботи на будівництві важливих інфраструктурних обʼєктів.

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Зокрема, будівництво відбувається на Подільсько-Воскресенському мостовому переході, а також на транспортній розвʼязці на перетині вулиць Полярної та Богатирської.

– Сполучення Подільсько-Воскресенського мостового переходу з Троєщиною: там будують дорогу з тунелем для виїзду на вулицю Оноре де Бальзака. З пересадковим пасажирським вузлом, де зійдуться трамвайне сполучення, міська електричка та автобусний маршрут, – йдеться у повідомленні.

Мер Києва зазначив, що рух автомобільного транспорту Подільсько-Воскресенським мостом повністю запустять у вересні.

За його словами, на траспортній розвʼязці на Оболоні, а саме на перетині вулиць Полярної та Богатирської, вже влаштовують асфальтобетонне покриття на новому шляхопроводі. У травні планують відкрити проїзд шляхопроводом, а закінчити роботи – до осені.

Читайте також

В Інституті нацпам’яті не вважають, що Музей Булгакова у Києві слід закрити

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11128
Опубліковано: 16.04.24