Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Київській області судитимуть подружжя, що спалило живцем родича
У Київській області судитимуть подружжя, що спалило живцем родича
За процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно подружжя за фактами незаконного позбавлення волі та умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю.

У червні цього року подружжя жорстко вбило племінника чоловіка. За даними слідства, обвинувачені зупинили авто, в якому їхав родич. Під тиском вони змусили його залізти у багажник свого автомобіля.

Хлопця привезли до одного з сіл Обухівського району, де на подвір’ї будинку йому зв’язали руки та ноги. Надалі змусили пройти на галявину. Там чоловік передав дружині заздалегідь приготовлену каністру з бензином, з якої вона облила племінника та підпалила. Від отриманих травм потерпілий помер.

«В момент вбивства на місці злочину знаходився їх знайомий, який не був обізнаний у злочинних намірах обвинувачених. Останні після вбивства покликали ще одного чоловіка, аби він допоміг їм відвезти тіло у поле. Там вони його закопали та попросили свідків не розповідати нікому про вбивство», — йдеться у повідомленні Київської обласної прокуратури.

До суду вже скерували обвинувальний акт стосовно подружжя за фактами незаконного позбавлення волі та умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю. Також скерували обвинувальні акти стосовно двох вказаних осіб за фактом приховування злочину.

Їм загрожує до 15 років за ґратами. За клопотанням прокуратури обвинувачені у вбивстві знаходяться під вартою.

Раніше повідомлялось, що обурився, що розірвала стосунки та почала зустрічатись з іншим — в Києві затримано чоловіка, що спалив двері колишній.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 40009
Опубліковано: 05.11.23