Dark mode


A+ | Скинути | A-
Столичною поліцією розпочато провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами у справі про пожежу в "Котохаті" — нардеп
Столичною поліцією розпочато провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами у справі про пожежу в "Котохаті" — нардеп
Як відомо, в ніч на 24 вересня, близько опівночі, у Києві на Теремках невідомі підірвали притулок для тварин “Котохата”, внаслідок чого постраждало близько 60 котів.

Читайте також: Смертельна пожежа в "Котохаті" в Києві — у притулку розповіли свою версію загорання

Мені було вкрай важливо, аби винних притягнули до відповідальності не лише за знищення майна, але саме за жорстоке поводження з тваринами, що призвело до їх смерті. Сьогодні отримала відповідь: поліція Києва таки розслідує за 299 статею також. Тим, хто вирішив в такий спосіб позбутися незручного притулку заради забудови ділянки чи ще чогось, загрожує тепер від пʼяти до восьми років увʼязнення. Так, саме за загибель тварин.

Важливо знати: Небайдужі долучилися до прибирання території Кото-притулку, де сталася пожежа

За її словами, тим, хто вирішив у такий спосіб позбутися “незручного притулку заради забудови ділянки чи ще чогось”, загрожує тепер від пʼяти до восьми років увʼязнення.

“Так, саме за загибель тварин. І я не спущу цю справу на гальмах аж до вироку. Ми люди, коли рятуємо, а не вбиваємо. Тварини – це не просто мімімі. Вони потребують відповідального ставлення. Турбота і захист тварин має стати частиною суспільної культури”

Раніше повідомлялось: У справі пожежі в столичному стихійному притулку для тварин відкрито ще одну кримінальну справу

 

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 41052
Опубліковано: 08.11.23