Dark mode


A+ | Скинути | A-
На кордоні зі Словаччиною прикордонники затримали громадян Індії
На кордоні зі Словаччиною прикордонники затримали громадян Індії
Прикордонники з’ясували, що іноземці прибули в Україну законним шляхом начебто для навчання у вишах Хмельниччини й Вінниччини.

Учора, 9 листопада, ввечері на Закарпатті прикордонники зупинили групу іноземців, які намагалися незаконно потрапити в країни ЄС.  Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Правопорушників вдалося затримати завдяки отриманій випереджувальній інформації.

На вказане місце вирушили додаткові прикордонні наряди з розшуковими собаками, а також був застосований безпілотний літальний апарат.

“Згодом за 700 метрів від кордону правоохоронці виявили сімох іноземців. Усі мали із собою паспортні документи громадян Індії. Прикордонники з’ясували, що іноземці прибули в Україну законним шляхом начебто для навчання у вишах Хмельниччини й Вінниччини. З метою з’ясування усіх обставин правопорушення, іноземців доставили у прикордонний підрозділ”, – йдеться в повідомленні.

Справи іноземців буде передано до суду.

Нагадаємо, у січні 2023 року Кабмін заборонив виїзд для чиновників за кордон без поважних причин під час війни. При цьому можна виїхати за кордон для переговорів, для лікування, догляду за неповнолітніми дітьми

ДПСУ від початку року відмовила у виїзді 43 тисячам українців

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22784
Опубліковано: 10.11.23