Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Львові новий скандал через відео затримання чоловіка. У ТЦК вже відреагували
У Львові новий скандал через відео затримання чоловіка. У ТЦК вже відреагували
У Львові зняли на відео конфліктну ситуацію між парою та людьми у військовій формі, що завершилося "запаковкою" чоловіка в автомобіль та лайкою з жінкою. Ролик розповсюдили в інтернеті, і на нього відреагували у Львівському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Львівського ТЦК та СП.

Про що скандальне відео

Напередодні в соціальних мережах став поширюватися ролик, знятий у Львові пізно. На кадрах показано конфліктну ситуацію, учасниками якої стали чоловік і жінка з одного боку та четверо осіб у військовій формі. Сварка супроводжувалася штовханиною та лайкою з нецензурною лексикою.

У результаті чоловіка змусили сісти в авто, після чого транспорт виїхав. Жінка знімала те, що відбувається на мобільник, і продовжувала сперечатися і лаятися з військовими. Закінчилося тим, що у громадянки вибили з рук телефон, після чого відштовхнули девайс ногою.

Ось цей ролик (попереджаємо – є нецензурна лексика!)

У коментарях до відео користувачі мережі висловлювали припущення, що пару могли зупинити на вулиці через порушення комендантської години. Також користувачі інтернету нагадували, що з 20 листопада у Львові та області влада зобов'язала працівників ТЦК перевіряти документи у всіх військовозобов'язаних.

Що кажуть у "військкомі"

У Службі зв'язків із громадськістю Львівського обласного ТЦК відреагували на поширення в мережі інформації про виникнення конфліктної ситуації між цивільними та людьми у військовій формі. У Центрі пообіцяли провести перевірку.

"Щоб уникнути соціальних загострень і конфліктних ситуацій, повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт щодо причетності військовослужбовців ТЦК до цього інциденту". - йдеться у заяві.

Також наголошується, що Командування Львівського ОТЦК та СП встановлює деталі та обставини цього випадку.

Раніше повідомлялося, що у Львові та області працівників ТЦК та СП зобов'язали перевіряти документи у всіх чоловіків віком від 18 до 60 років , тобто військовозобов'язаних. Такий наказ оприлюднив керівник апарату Львівської ОВД.

Нагадаємо, перед цим у Львові виник скандал 10 листопада, коли працівники ТЦК заштовхали чоловіка в авто, через що у "військкоматі" призначили перевірку .

Також повідомлялося, що раніше у Тернополі ТЦК розпочав службову перевірку через відео , на якому військові силою "упаковують" чоловіка в мікроавтобус.

Додамо, що перед цим у мережі спалахнув скандал через дії представників військкомату у Хмельницькому. Співробітники ТЦК намагалися силоміць забрати чоловіка з лікарні, де він нібито проходив військово-лікарську комісію.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram .

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13677
Опубліковано: 22.11.23