Dark mode


A+ | Скинути | A-
Окупаційні війська обстріляли з «Граду» Часів Яр – розпочато розслідування за …
Окупаційні війська обстріляли з «Граду» Часів Яр – розпочато розслідування за …
Окупаційні війська обстріляли з «Граду» Часів Яр – розпочато розслідування за фактом вбивства одного та поранення п’ятьох цивільних

????За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднане з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

????За даними слідства, 5 грудня 2023 року ворог атакував м. Часів Яр. За попередньою інформацією, російські війська впродовж двох годин здійснювали обстріл населеного пункту з реактивної системи залпового вогню «Град».

????Місцева мешканка 50 років від отриманих поранень загинула на місці. Ще п’ятеро людей – чотири жінки та один чоловік зазнали осколкових поранень. Найстарша постраждала перебуває у тяжкому стані, за її життя борються медики.

????На момент атаки люди отримували від волонтерів воду та хліб. Також внаслідок обстрілу пошкоджено приватні домоволодіння й легковий автомобіль.

????Прокурори вживають всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення нашого регіону.

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11291
Опубліковано: 05.12.23