Dark mode


A+ | Скинути | A-
Найкращі новорічні фільми для дітей – підбірка для святкового настрою
Найкращі новорічні фільми для дітей – підбірка для святкового настрою
Створити новорічний настрій та чудово провести вихідні чи канікули допоможуть улюблені фільми. Впевнені, що перегляд новорічних картин на свята у багатьох вже став традицією. У топі переглядів Сам удома, Як Ґрінч украв Різдво тощо. Факти ICTV також підготували добірку чудових новорічних фільмів, які можна переглядати у сімейному колі.

Новорічні дитячі фільми 2024: підбірка

Пропонуємо цікаві та красиві фільми про Різдво для дітей, підлітків та батьків.

Дитячий новорічний фільм Снігова королева, або Крижане серце (2002 року)

Сучасна екранізація книги Ганса Крістіана Андерсена зачарує дітей пригодами хороброї Герди, яка вирушає на пошуки Кая та змагається зі Сніговою королевою.

Дитячий новорічний фільм Різдвяна історія (2009 року)

Це той самий фільм, до якого хочеться повертатися знову і знову. Казка Різдвяна історія була знята за всесвітньо відомим оповіданням Чарльза Діккенса. За сюжетом, все почалося з Марлі, компаньйона злісного від власної жадібності лихваря Ебенезера Скруджа, який одного дня помирає.

Його товариш забирає усі статки покійника, навіть не плануючи витрачатись на похорон. Через сім років у переддень Різдва Марлі повернувся, аби врятувати Скруджа. Для допомоги за ним слідують три примари — минулого, нинішнього та майбутнього Різдва.

Дитячий новорічний фільм Хлопчик на ім’я Різдво (2021 року)

Цей новорічний фільм ідеально підходить для перегляду всією родиною під час різдвяних свят. Сучасна екранізація книги просто перехоплює подих та переносить у світ, де люди ще не бували, навіть у власній уяві.

Дитячий новорічний фільм Лускунчик і чотири королівства (2004 року)

Всесвітньо відома різдвяна історія від Ернеста Теодора Амадея Гофмана наповнена таємницями та загадками, небезпекою у вигляді Мишачого короля та його мишей. У фільмі є все, що так подобається дітям.

Дитячий новорічний фільм Чарлі та шоколадна фабрика (2005 року)

Фільм знятий за книгою Чарлі і шоколадна фабрика Роальда Даля. Власник великої й найкращої у світі кондитерської фабрики Віллі Вонка оголошує грандіозний конкурс. П’ять переможців можуть провести один день на його фабриці, а один з них стане володарем таємничого призу.

До речі, новорічні дитячі фільми у 2024 році доповняться продовженням стрічки про Віллі Вонку та його шоколадну фабрику. Ого як цікаво!

Дитячий новорічний фільм Баранчик Шон: Різдвяна пригода (2021 року)

У комедійній стрічці ягня Тіммі потрапляє до будинку фермера Бена, його дружини Джин та доньки Елли. Й тут починаються пригоди!

Читайте також

Від квітів до подорожі: ідеї подарунків мамі на Новий рік 2024

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 33619
Опубліковано: 13.12.23