Dark mode


A+ | Скинути | A-
Немає слів, щоб описати, як сильно ми ненавидимо РФ: реакція зірок спорту на масовану атаку 29 грудня
Немає слів, щоб описати, як сильно ми ненавидимо РФ: реакція зірок спорту на масовану атаку 29 грудня
Уночі проти 29 грудня російські терористи завдали масованого ракетного удару по Україні, застосувавши 158 засобів повітряного нападу – ракети різних типів та ударні БПЛА.

Під ударом опинилися українські міста, об’єкти критичної інфраструктури, військові та промислові об’єкти. В результаті чергового терористичного акту росіян є загиблі та постраждалі.

Повітряні сили спільно з підрозділами Сил оборони знищили 114 зі 158 ворожих повітряних цілей.

На російський обстріл відреагували українські спортсмени. Перша ракетка України Еліна Світоліна в Instagram опублікувала пост, в якому висловила співчуття постраждалим в результаті атаки.

— Друзі, сьогодні ворог атакував всю Україну. Є загиблі і постраждалі, мої щирі співчуття… Зараз ми повинні об’єднуватися і продовжувати підтримувати наших військових, – написала Світоліна.

Скриншот: Еліна Світоліна

Тенісистка Марта Костюк зазначила, що росіяни випустили по Україні понад 100 ракет.

— По Україні було випущено понад 100 ракет. Жахливий ранок для моєї сім’ї та всієї країни. Мої молитви за всіх, хто постраждав, – написала тенісистка Марта Костюк.

Скриншот: Марта Костюк

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан виклала кадри наслідків російських ударів по українських містах, наголосивши, що це все наслідок терористичних атак за одну ніч.

— І все це за одну ніч. У мене багато запитань: Як там вдома? Війна досі триває і завжди буде тривати, – написала вона.

Скриншот: Ольга Харлан

Срібна призерка Олімпіади з фехтування Олена Кравацька відреагувала на удар росіян по Одесі. Вона виклала фото наслідків по житловому будинку та розповіла, що прожила у цьому будинку 6 років.

— Одеса. Це дім, в якому я прожила з сім’єю 6 років і саме мій корпус. Переїхали ми звідти після (початку, – Ред.) війни. Не можу повірити, сльози на очах, – написала спортсменка.

Скриншот: Олена Кравацька

Українська каратистка Анжеліка Терлюга показала наслідки влучання по рідній Одесі та не стримувалася в емоціях. Вона також закликала донатити та допомагати українській армії, бо іншого вибору у нас немає.

— Коли вже здохне це зло? Одне бажання на всі свята — кінець війні, кінець убивств, кінець страждань, покарання кінченим терористам… Ненавиджу всіма фібрами душі рашанських тварюк. Немає ні зла, ні сил. Робимо донати, допомагаємо тим, хто нас може врятувати, іншого вибору немає, — написала Терлюга.

Скриншот: Анжеліка Терлюга

Олімпійський призер з плавання Михайло Романчук зазначив, що це жахливий ранок для України. А дворазовий чемпіон світу з плавання серед юніорів Олександр Желтяков опублікував багато моторошних кадрів із наслідками атак росіян та не був малослівним:

Ми не можемо знайти слів, щоб сказати, як сильно ми ненавидимо Росію.

Ми повинні закрити довбаних росіян в їхній країні, – написав у різни.

Також на масовану атаку відреагували українські футболісти, зокрема Віктор Циганков, Руслан Маліновський, Роман Яремчук, Віталій Миколенко.

Внаслідок атаки по Україні 29 грудня  загинув колишній український баскетболіст Віктор Кобзистий. Йому було 44 роки.

Нещодавно президент НОК Вадим Гутцайт повідомив, що внаслідок повномасштабної війни, яку Росія розв’язала проти України, загинуло вже понад 400 наших спортсменів.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 24003
Опубліковано: 29.12.23