Dark mode


A+ | Скинути | A-
ППО вночі знищила 21 з 49 дронів РФ
ППО вночі знищила 21 з 49 дронів РФ
Більшість БпЛА ворог спрямував по передній лінії оборони, а також по цивільних, військових та інфраструктурних об’єктах прифронтових територій.

В ніч на 31 грудня українські захисники збили 21 із 49 ударних дронів, запущених російськими військами по території України. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ в Telegram.

 

Окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed із трьох напрямків: мис Чауда (Крим), район Приморсько-Ахтарська та Курська область РФ. 

 

Усього було зафіксовано 49 ворожих безпілотників “Shahed-136/131”. Також росіяни завдали удару по Харкову шістьма зенітними керованими ракетами С-300.

 

Більшість ударних дронів ворог спрямував по передній лінії оборони, а також по цивільних, військових та інфраструктурних об’єктах прифронтових територій, зокрема на Харківщині, Херсонщині, Миколаївщини та Запоріжжі.

 

У різних регіонах України підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони, винищувальною авіацією та зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил знищено 21 “Шахед”.

Нагадаємо, у Київській області сталася пожежа після нічної атаки дронів-камікадзе. Вогонь спалахнув на об’єкті критичної інфраструктури. Жертв та постраждалих немає.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15204
Опубліковано: 31.12.23