Dark mode


A+ | Скинути | A-
У ПС прокоментували передачу Іраном 400 балістичних ракет Росії
У ПС прокоментували передачу Іраном 400 балістичних ракет Росії
Ігнат заявив, що наразі в офіційних джерел інформації немає даних про отримання такої кількості ракет.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що у них немає інформації про передачу Іраном Росії балістичних ракет, здатних вражати цілі на відстані 300-700 кілометрів. Про це він сказав в ефірі телемарафону.

“Ми знаємо (про постачання в РФ іранських ракет – ред.) рівно стільки, скільки нам дозволяють відкриті джерела інформації. І, по-друге, ГУР уже відреагував на цю інформацію. Вони сказали, що підтверджених даних немає. Але це не говорить про те, що немає такої загрози. Ми про іранські ракети дальністю 300-700 км балістичні говорили вже більш як рік тому. Є така ймовірність, що Іран може укласти якусь угоду з Росією… Прекрасно розуміємо, що для нас це серйозну загрозу становить. Але, поки що, в наших офіційних джерел інформації даних про отримання такої кількості ракет немає”, – зазначив Ігнат.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ писали, що Іран передав російським окупантам близько 400 балістичних ракет з радіусом дій до 700 км.

Раніше ЗМІ повідомляли, що РФ купує балістичні ракети у КНДР. 4 січня у Білому домі заявили, що Росія уже принаймні двічі застосовувала в Україні ракети, придбані у КНДР, – 30 грудня 2023 року та 2 січня 2024 року.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17403
Опубліковано: 21.02.24