Dark mode


A+ | Скинути | A-
Британія запровадила санкції проти керівників колонії, де помер Навальний
Британія запровадила санкції проти керівників колонії, де помер Навальний
Уряд Великої Британії запровадив санкції проти шести людей – керівників у колонії, де помер російський опозиціонер Олексій Навальний.

За інформацією Міністерства закордонних справ Великої Британії, підсанкційним керівникам колонії буде заборонений в’їзд на територію країни, а їхні активи певний час будуть замороженими.

Хто потрапив під санкції за смерть Навального

Вадим Калінін – начальник колонії;

Сергій Коржов – заступник начальника колонії;

Василь Видрін – заступник начальника колонії;

Володимир Пилипчик – заступник начальника колонії;

Олександр Голяков – заступник начальника колонії;

Олександр Образцов – заступник начальника колонії.

В уряді Британії вважають, що ці люди відповідальні за неналежне поводження з ув’язненими в колонії, включаючи ненадання умов для відповідної медичної допомоги або своєчасного доступу екстрених служб, що, ймовірно, призвело до смерті Олексія Навального.

Читайте також

Я продовжу справу Олексія: Навальна заявила, що її чоловіка вбив Путін

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що російська влада сприймала Навального як загрозу і неодноразово намагалася змусити його замовкнути. Зокрема, його отруїли представники ФСБ Росії у 2020 році, а згодом відправили до колонії.

Велика Британія стала першою країною, яка запровадила санкції у відповідь на смерть Олексія Навального. Британія закликала негайно передати тіло Навального його родині, провести повне та прозоре розслідування його смерті.

Смерть Олексія Навального – що відомо

У російській колонії 16 лютого заявили про смерть Олексія Навального – російського опозиціонера. Там стверджують, що Навальний після прогулянки відчув себе зле. Медики нібито вжили реанімаційні заходи, але врешті було констатовано його смерть.

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що в смерті Олексія Навального, очевидно, винен російський диктатор Володимир Путін.

У НАТО заявили, що потрібно встановити всі факти щодо смерті Навального, а в Європейській комісії назвали смерть російського опозиціонера похмурим нагадуванням про те, ким є Путін та що уособлює його режим.

Читайте також

Крим – не бутерброд з ковбасою: що говорив Навальний про Україну

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13744
Опубліковано: 21.02.24