Dark mode


A+ | Скинути | A-
Стало відомо, які об’єкти були атаковані у Криму
Стало відомо, які об’єкти були атаковані у Криму
У тимчасово окупованому Криму пролунала серія вибухів, очевидці повідомляли про роботу ППО та проліт великої кількості ракет над Севастополем.

На території тимчасово окупованого Криму пролунала серія вибухів. Після цього з’явилися повідомлення про прильоти крилатих ракет у головний центр зв’язку Чорноморського флоту Росії в окупованому Севастополі. Інформацію у суботу, 23 березня, опублікували Osinttechnical в мережі Х, Telegram-канал Кримський вітер.

“Схоже, що щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow щойно врізалися в головний центр зв’язку Чорноморського флоту Росії”, – відзначив Osinttechnical.

Кримський вітер повідомив, що ракети уразили вузол спецзв’язку. 

“Як нам повідомляють, приліт ракет був у головний вузол спецзв’язку Чорноморського флоту РФ на вул. Миколи Музики, 1”, – йдеться у повідомлені. 

Також вибухи ймовірно пролунали у Козачій бухті, де розташована 810 бригада морської піхоти РФ.

Тим часом, командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук у Telegram прокоментував вибухи у тимчасово окупованому Криму та подякував українським військовим за бойову роботу.

“Небо та море одного кольору! Дякую льотчикам та морякам за успішну бойову роботу! Крим – НАШ! Разом – до перемоги”, – зазначив Олещук.

При цьому окупаційна “влада” Криму заявила, що в регіоні нібито успішно відпрацювали сили ППО.

Російські агресори дійсно будують залізницю у тимчасово окуповани Крим і вона є “значущою ціллю” для українських військових. Про це сказав представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов.

Нагадаємо, вранці 5 березня стало відомо, що українські військові потопили корабель Сергій Котов морськими дронами Magura V5.

Пізніше було оприлюднено відео знищення російського судна.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16846
Опубліковано: 24.03.24