Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Німеччині на трасі перекинувся автобус з пасажирами – є постраждалі українці
У Німеччині на трасі перекинувся автобус з пасажирами – є постраждалі українці
Поблизу німецького міста Лейпциг 27 березня сталася аварія за участю міжміського автобуса Flixbus. Унаслідок аварії загинули щонайменше четверо людей.

Автобус, який прямував із Берліна до Цюриха, з’їхав з дороги на автобані та перекинувся на бік.

ДТП у Німеччині з автобусом Flixbus

Серед пасажирів автобусу Flixbus були три українки. Дві з них дістали травми, а ще одна не виключено, що загинула. Про це повідомило агентство Укрінформ, посилаючись на коментар поліції Лейпцига.

Зазначається, що одна українка зазнала травм середньої важкості та перебуває в лікарні, друга – легкі ушкодження, вона вже вдома.

Пресслужба поліції Лейпцига на своєму сайті повідомила, що загинули 47-річна полька, 20-річна індонезійка, 19-річна німкеня, а ще одну жертву ідентифікувати не вдалося.

Агентство пише, що неідентифікованою загиблою може бути саме українка. Наші дипломати перебувають у постійному контакті з правоохоронними органами та відповідними службами.

З міркувань захисту даних лікарні не надають жодної інформації щодо пацієнтів.

У поліції повідомили, що в автобусі на момент ДТП перебувало 54 людини з різних країн: Німеччини, України, Боснії і Герцеговини, Сирії, Узбекистану, Афганістану, Словаччини, Перу, Італії, Туреччини, Ірану, Північної Македонії, США, Нової Зеландії, Польщі, Франції, Чехії, Індонезії, Китаю, Хорватії, Канади, Індії, Росії та Швейцарії.

Причина та обставини аварії поки невідомі. Проти 62-річного водія автобуса розпочато розслідування за підозрою “у вбивстві з необережності”.

Читайте також

Масштабна ДТП на Скнилівському мосту у Львові: зіштовхнулося 25 автівок

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 19234
Опубліковано: 28.03.24