Dark mode


A+ | Скинути | A-
Скандальний легіонер Динамо не повернувся у клуб після матчів за збірну
Скандальний легіонер Динамо не повернувся у клуб після матчів за збірну
Легіонер київського Динамо Жерсон Родрігес, який на правах оренди виступає за братиславський Слован, не повернувся до розташування клубу після виступів за національну команду.

У березні збірна Люксембургу намагалася пробитися через плейоф на Євро-2024, але програла збірній Грузії (0:2). А в товариському матчі з Казахстаном здобула перемогу 2:1.

Родрігес взяв участь в обох матчах: проти грузинів заробив жовту картку, а у ворота команди Казахстану відзначився голом.

Жерсон Родрігес не повернувся у Слован

Головний тренер Слована Владімір Вайсс заявив, що клуб покарає футболіста.

— У нас зараз немає Родрігеса, він не приїхав зі збору національної команди. Ми повинні вирішити цю проблему — і я, і клуб. Це дисциплінарна річ. Для мене команда на першому місці, – сказав словацький футбольний фахівець.

У складі Слована Родрігес провів вісім матчів у всіх турнірах, у яких відзначився п’ятьма забитими голами. Його контракт із київським Динамо розрахований до 30 червня 2025 року.

Раніше у березня стало відомо про вирок суду проти Жерсона Родрігеса. Футболіста визнали винним у справі щодо випадків насильства щодо міс Люксембург-2020 Емілі Боланд.

Його засудили до 18 місяців в’язниці умовно та штрфу розміром €1,8 тис. Крім того він має сплатити €2430 колишній дівчині та пройти курси терапії з керування гнівом. Випробувальний термін складає 5 років.

Читайте також

Друга частина сезону УПЛ-2023/24: календар і результати матчів

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7981
Опубліковано: 01.04.24