Dark mode


A+ | Скинути | A-
Як зробити курячі відбивні набагато смачнішими: додаємо секретний продукт у паніровку
Як зробити курячі відбивні набагато смачнішими: додаємо секретний продукт у паніровку
Відбивні – це смачна і досить проста страва, яка прикрасить будь-який стіл.

Однак буває, що відбивні з курки здаються сухими і не дуже смачними через це. Іноді через помилки під час приготування страва виходить жорсткою.

Подробиці

Досвідчені господині знають спосіб, як здивувати гостей таким частуванням.

Потрібно підготувати інгредієнти для класичних відбивних: філе, яйця, борошно, сіль та спеції. Також потрібно взяти трохи соку лимона.

Буде достатньо двох-трьох столових ложок на два філе.

Як приготувати м’які та смачні відбивні?

Філе потрібно підготувати за стандартним режимом. Шматочки треба розрізати та відбити. Можна замаринувати м’ясо у різних спеціях.

Після цього слід підготувати кляр. Для цього яйця треба змішати із сіллю, перцем та лимонним соком.

Наступний крок – обваляти відбивні у борошні, потім у яйці та обсмажити.

Завдяки соку м’ясо виходить більш м’яким та ароматним.

Деякі господині додають сік у маринад.

No Newer Articles

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12247
Опубліковано: 08.04.24