Dark mode


A+ | Скинути | A-
Російський добровольчий корпус повідомив про загибель бійців під час рейдів у РФ
Російський добровольчий корпус повідомив про загибель бійців під час рейдів у РФ
Російський добровольчий корпус (РДК) оголосив про завершення “гарячої фази” своєї операції на території РФ, зазначивши, що диверсійно-розвідувальні групи корпусу продовжують свою діяльність в регіоні.

В офіційному повідомленні РДК з’явився список бійців, які втратили життя в ході проведених рейдів. Серед загиблих – Сергій Попов, відомий під позивним “Терен”, а також бійці з позивними “Вольф”, “Башмак” та “Толян”. Ці військовослужбовці брали активну участь у операціях на Авдіївському напрямку, зокрема, в утриманні так званої “дороги життя”.

12 березня російські підрозділи, діючі у складі Сил оборони України, здійснили вхід на територію Курської та Білгородської областей РФ. Відповідно до заяви РДК, наразі під контролем українських сил знаходиться Лозова Рудка в Білгородській області, де активно діють підрозділи Російського добровольчого корпусу, легіону “Свобода Росії” та Сибірського батальйону.

У повідомленні РДК наголошується на важливості вшанування пам’яті загиблих бійців, які віддали своє життя за ідею визволення територій та боротьби за свободу.

Сообщение Російський добровольчий корпус повідомив про загибель бійців під час рейдів у РФ появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13227
Опубліковано: 08.04.24