Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Києві в ніч проти 3 листопада сталась бійка між поліцейським і прикордонником — останнього затримали за порушення комендантської години
У Києві в ніч проти 3 листопада сталась бійка між поліцейським і прикордонником — останнього затримали за порушення комендантської години
За версією правоохоронців, наряд поліції зустрів чоловіка на вулиці під час комендантської години. До них підійшов інший чоловік, у камуфляжі й напідпитку, і почав агресивно поводитися. Його доставили у відділок.

У мережі повідомили, що нібито військового, який отримав важкі поранення під час штурмових дій на передовій, побили у Києві. Чоловік приїхав до столиці на військово-лікарську комісію, а коли прибув вже на вокзал, то стався інцидент.

У соцмережах стверджують, що поліцейські нібито його затримали за порушення комендантської години, а у відділку побили, після чого відпустили.

Версія поліції

«Під час патрулювання містом наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину. Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника. Працівник поліції запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів»

Реакція прикордонної служби

Речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі РБК-Україна повідомив, що прикордонна служба виступає за об'єктивне розслідування ситуації, що сталася.

За його словами, командування прикордонного загону, в якому проходить службу військовий, почала внутрішнє розслідування. ДПСУ підтверджує, що на моменту інциденту прикордонник повертався у місце розташування з лікарні, де проходив обстеження після отримання на фронті акубаротравми (контузії).

Демченко також уточнив, що інцидент стався у районі залізничного вокзалу у Києві.

Раніше Хрещатик писав, що стали відомі деталі про військового, на якого напали в центрі Києва — морпіх і прес-офіцер

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 41596
Опубліковано: 05.11.23