Dark mode


A+ | Скинути | A-
Актора Остапа Ступку визнали винним у ДТП, позбавили прав, дали штраф та 3-річне обмеження волі — він не погоджується
Актора Остапа Ступку визнали винним у ДТП, позбавили прав, дали штраф та 3-річне обмеження волі — він не погоджується
Про це повідомило «Суспільне» із зали суду.

Так, Ступці суд призначив покарання у вигляді обмеження волі на 3 роки та позбавив його права керування на 8 років. Також із нього стягнуть приблизно 10 тисяч гривень, які витратили на експертизи.

Актор не опиниться за ґратами, а буде зобов'язаний упродовж трьох років з'являтися у спеціальні установи для виконання суспільно-корисних робіт.

«Це досить несправедливе рішення. Є багато пом'якшувальних обставин. Ми могли "вийти" на штраф, що було б доречніше та справедливіше для держави, бо сума немаленька. Мінімально — це 170 тисяч гривень. Також не вирішена доля арештованого майна», — сказав Остап Ступка.

Захист актора планує подавати апеляцію. Впродовж місяця, поки вирок не набуде чинності, Остап Ступка продовжить перебувати під нічним домашнім арештом із 00:00 до 05:00.

Раніше писали: Ступка постане перед судом за п'яну ДТП

ДТП сталося ввечері 4 квітня на вулиці Федорова в Голосіївському районі Києва. За даними слідства, 56-річний водій позашляховика Range Rover напідпитку наїхав на припаркований автомобіль, у якому перебував 38-річний чоловік. Потерпілого з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували. 

Водія Range Rover Остапа Ступку затримали на місці події. Прилад «Драгер» показав 1,62 проміле алкоголю в його крові. 

Попередньо правоохоронці кваліфікували справу за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу. Проте судово-медична експертиза встановила, що спричинене потерпілому тілесне ушкодження є тяжким. Враховуючи ці висновки, справу перекваліфікували на ч. 2 ст. 286-1 ККУ.

Раніше Хрещатик писав, що ДТП за участі актора Остапа Ступки — під час судових дебатів прокурор просив 3 роки в'язниці

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 42380
Опубліковано: 24.11.23