Dark mode


A+ | Скинути | A-
Капремонт хірургічного відділення лікарні за майже ?10 млн — у Березані готують оголосили тендер
Капремонт хірургічного відділення лікарні за майже ?10 млн — у Березані готують оголосили тендер
Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Капітальний ремонт будівлі хірургічного відділення переможець тендеру повинен зробити за 5 місяців.

Зазначається, що учасник тендеру повинен обов’язково відвідати об’єкт виконання робіт в період уточнень, для ознайомлення з об’ємом, умовами, документацією виконання робіт. Витрати на відвідування об’єкта він несе за власні кошти. При цьому, Березанська міська лікарня не несе відповідальності за будь-які майнові та немайнові ризики, пов’язані з ознайомлювальною поїздкою.

Крім того, учасник тендеру повинен надати підтвердження про наявність в  штаті не менше 7 працівників робітничих професій. Обов’язковою вимогою є наявність в штаті: головного інженера, виконавця робіт,  інженера з охорони праці або виконуючого обов’язки згідно з наказом. Обов’язкова наявність працівників робітничих професій: електромонтажник силових мереж та устаткування, електрогазозварника, монтажника санітарно-технічних систем, тинькаря, монтажника систем вентиляції та кондиціювання повітря та інше.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 1 грудня, а аукціон проведуть 4 грудня.

Раніше стало відомо, що Посадовець міської лікарні на Київщині організував закупівлю 6 апаратів ШВЛ за завищеною у декілька разів ціною.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 41068
Опубліковано: 28.11.23