Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Київзеленбуді вкотре оголосили та уклали тендер на капремонт сходів в парку «Вічної Слави» — витратять ?3,64 млн
У Київзеленбуді вкотре оголосили та уклали тендер на капремонт сходів в парку «Вічної Слави» — витратять ?3,64 млн
Замовником робіт виступає комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Такий самий тендер вже оголошували наприкінці липня, але його скасували і пропозицію учасника відхилили.

Читайте: Київзеленбуд витратить на ремонт сходів у парку "Вічної слави" 5 млн грн

Відповідні дані розміщено на сайті публічних закупівель Prozorro. Тендер на капітальний ремонт сходів в парку Вічна Слава у Печерському районі оголосили 21 листопада з очікуваною вартістю складає 3 647 904 гривень. 

Переможцем обрано комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) "Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт" з пропозицією у 3 644 223 гривень.  За інформацією аналітичної платформи YouControl, компанією керує Юрій Власенко з Києва. Її зареєстрували у 2012 році. У період з 2016 по 2023 рік фірма отримала державних підрядів на загальну суму 1 979 618 гривень.

Під час робіт планують відремонтувати дощову каналізацію, облаштувати тимчасові проїзди будівельної техніки. Також там з'явиться монтажна майданчик під бурову установку. Приділять увагу й освітленню. За договором все мають виконати до 31 грудня 2023 року. Передбачена післяоплата у розмірі 100%.

Раніше "Київзеленбуд" вирішили провести чистку та облагородження одного зі ставків Голосієва за понад ₴5 млн.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 542535
Опубліковано: 01.12.23