Dark mode


A+ | Скинути | A-
Столична поліція затримала ділка, що торгував забороненими наркотичними речовинами
Столична поліція затримала ділка, що торгував забороненими наркотичними речовинами
Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у чоловіка кетамін, марки «ЛСД» та іноземну валюту. Зловмиснику повідомлено про підозру. Про це пише столична поліція.

У ході відпрацювання території Шевченківського району співробітники карного розшуку побачили хлопця у парку, який нервував та підозріло себе поводив. Під час розмови з поліцейськими він зізнався, що при собі має заборонені речовини.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України:

«Під час поверхневого огляду у 29-річного киянина ми виявили 50 грамів порошкоподібної речовини - кетаміну, 256 марок ЛСД та грошові кошти: 1900 доларів США, 13490 гривень. За погодженням Шевченківської окружної прокуратури ми провели невідкладний обшук за місцем мешкання хлопця. У ході слідчих дій вилучено сім пакетів із розфасованим канабісом, мобільні телефони та ноутбук».

Під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: У Києві затримали організаторів 2-х потужних нарколабораторій

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 538120
Опубліковано: 04.12.23