Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Дніпровському районі столиці планують витратити ?0,6 млн на нові меблі для ЦНАПу — тендер
У Дніпровському районі столиці планують витратити ?0,6 млн на нові меблі для ЦНАПу — тендер
Загалом за умеблювання мережі ЦНАПів передбачено сплатити понад 600 тис. гривень, завершити роботи мають до кінця цього року. Про це стало відомо завдяки Київвладі.

Згідно з повідомленням, переможець тендерів, підприємство, яке засноване на власності об'єднання громадян (ПГОІ) "Елкон-Дізайн" (32153207) має поставити меблі згідно з укладеними договорами, зокрема:

За результатами першого тендеру очікується постачання комплекту меблів для персоналу (Робоче місце адміністратора – 42 шт., Робоче місце з тумбою на дві шухляди – 2 шт. та Робоче місце керівника з тумбою на три шухляди). Сплатити за товар мають 199 тис. 912 гривень.

Згідно з результатами другого тендеру, постачальник зобов'язується поставити комплект тумб приставних у кількості 42 штук. Загальна сума договору складає 131 тис. 166 гривень.

За результатами ще одного тендеру укладено договір на поставку комплекту меблів (Стінка меблева у кількості 3 шт., Офісна стінка – 6 шт., Стелаж для одягу – 1 шт., Стелаж для документів понижений середній – 16 шт., Стелаж для документів з полицями закритий – 3 шт., Тумба для топана з ящиками – 1 шт). Загальна сума договору складає 188 тис. 800 гривень.

Проведення наступного тендеру завершилось підписанням договору на постачання комплекту меблів різних (Брифінг приставка – 3 шт., Конференц стіл на метало опорі – 1 шт., Журнальний стіл на металокаркасі – 9 шт., Стійка для заповнення документів – загалом 4 шт). Сума договору складає 85 тис. 992 гривні.

Загалом за комплекти меблів мають сплатити 605 тисяч 870 гривень. Завершити процедуру постачання меблів планують до 31 грудня 2023 року.

Раніше У Києві збираються купити навіс для критого поля за майже ₴6 млн

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 535160
Опубліковано: 10.12.23