Dark mode


A+ | Скинути | A-
Поліція посилено чергуватиме біля двох станцій метро Голосіївського району, де фіксують найбільше скупчення людей
Поліція посилено чергуватиме біля двох станцій метро Голосіївського району, де фіксують найбільше скупчення людей
Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає кореспондент Укрінформу.

«Хочу зазначити, що зараз екіпажі патрульної поліції несуть службу у посиленому варіанті, особливо на станції метро «Либідська», а також на «Теремках», - сказав Білошицький.

За його словами, у понеділок зранку на ділянці дороги біля метро «Теремки» на проспекті Глушкова зафіксоване значне збільшення кількості транспорту. Правоохоронці пов’язують це з тим, що для багатьох громадян проблематично на громадському транспорті дістатися до місця призначення, поки що не всі перебудували свої маршрути руху.

«Ми закликаємо громадян по змозі все ж таки користуватися громадським транспортом або планувати свої маршрути, щоб не навантажувати лише одну вулицю», - наголосив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

За його словами, на низці вулиць тимчасово наноситься спеціальна дорожня розмітка, яка передбачатиме смугу для громадського транспорту, зокрема на Васильківській у Голосіївському районі і Великій Васильківській.

Читайте також: Наслідки закриття метро — станція "Либідська" перетворилась на найлюдянішу станцію міста

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 560418
Опубліковано: 11.12.23