Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Обухівщині викрито дует крадіїв з досвідом та статками, які причетні до аналогічних злочинів у двох областях
На Обухівщині викрито дует крадіїв з досвідом та статками, які причетні до аналогічних злочинів у двох областях
Двоє 48-річних чоловіків систематично вчиняли крадіжки з приватних домоволодінь. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

До поліції звернувся потерпілий із повідомленням про викрадення його цінностей з будинку. Поліцейські з’ясували, що правопорушники, скориставшись відсутністю господаря, проникли до житла шляхом віджиму вікна та привласнили 150 тисяч гривень.

В ході розшукових заходів, правоохоронці оперативно викрили раніше судимих за майнові злочини жителів Києва.

Свій план вони розробляли заздалегідь, ретельно підшукуючи «жертву» – фермера.

Під час злочинної діяльності фігуранти використовували автомобіль, номерні знаки якого постійно змінювали на підроблені іноземної реєстрації.

У ході обшуків поліцейські виявили та вилучили речові докази і знаряддя скоєння злочину: грошові кошти у сумі майже 100 тисяч доларів і понад 65 тисяч гривень, ювелірні прикраси, чорнові записи з особистими даними підприємців, металеві відмички.

Крім цього, наразі встановлена причетність зловмисників до 5 аналогічних випадків у Київській та Черкаській областях.

Проведення оперативних заходів на території всієї України триває.

Викрили злочинну діяльність оперативники управління карного розшуку спільного з співробітниками Обухівського та Бориспільського управлінь, а також із використанням можливостей управління кримінального аналізу.

За фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб та в умовах воєнного стану, поєднаної з проникненням у житло, за процесуального керівництва прокуратури, слідчі повідомили тандему фігурантів про підозру (ч. 4 ст. 185 ККУ).

Їм загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Раніше повідомлялось: На Київщині депутати сільради привласнили землі Міноборони на ₴36 млн — поліція вручила обвинувальні акти.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 25184
Опубліковано: 16.01.24