Dark mode


A+ | Скинути | A-
У столиці внаслідок ДТП за участі легковика та вантажівки – загинуло подружжя, діти в лікарні
У столиці внаслідок ДТП за участі легковика та вантажівки – загинуло подружжя, діти в лікарні
УВАГА! Фото та відео 18+

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Обставини та причини смертельної аварії встановлять правоохоронці.

"Внаслідок зіткнення легкового автомобіля Renault Logan з вантажівкою, водій загинув, якого рятувальники деблокували за допомогою гідро- та електроінструменту. Також у середині авто знаходилася жінка та двоє дітей, яких до прибуття підрозділу передали медикам", – йдеться в повідомленні.

На опублікованих фото і відео відео можна побачити наслідки аварії.

Поліція встановила:

«Працівники поліції попередньо встановили, що керманич автомобіля «Рено» вʼїхав у задню частину напівпричепа вантажівки «Сканія». Водій великогабаритного транспорту зупинився у третій смузі для руху з пʼяти наявних, виставив знак аварійної зупинки та очікував патрульних поліцейських для оформлення автопригоди з іншою автівкою»

Зазначається, що внаслідок ДТП водій легкового автомобіля «Рено» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці, а його дружину та двох малолітніх дітей негайно госпіталізували до лікарні. «На жаль, жінка померла. Діти наразі перебувають під наглядом лікарів», - уточнили в столичній поліції.

У рамках відкритого за ст. 286 Кримінального кодексу України провадження слідчі зʼясовують усі деталі та механізм автопригоди.

Раніше під Києвом сталась ДТП за участі "швидкої" — є загиблі та поранені.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 553488
Опубліковано: 27.11.23