Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ремонтні роботи у метро Києва — які станції закриють на ремонт?
Ремонтні роботи у метро Києва — які станції закриють на ремонт?
Йдеться про станцію метро "Тараса Шевченка" та "Почайна". Про це повідомив керівник комунального підприємства Віктор Брагінський.

У Києві розпочнуть капітальний ремонт тунелів метро на станціях "Почайна" і "Тараса Шевченка" влітку 2024 року. За словами Брагінського, ремонт цих станцій буде швидшим ніж на перегоні "Деміївська" — "Либідська". У мережі поширили відео, на якому видно, що на цих станціях є протікання води на стінах, що загрожує безпечному руху потягів. 

"Є ділянки, які потребують особливої уваги. Є відрізок від станції "Тараса Шевченка" до станції "Почайна". Це експериментальний тунель, який побудований ще в 80-х роках. Він має певні особливості. Цей тунель змінює габарити: тобто стає дещо еліпсоїдної форми. Але жодної небезпеки для пасажирів немає. Ми планували влітку наступного року налагодити наземне сполучення і перекрити цей відрізок для ремонтних робіт. Ремонти — нормальна ситуація, їх проводять в усіх країнах, де є метро", — вказав Брагінський.

Зараз на двох станціях вже зафіксовано протікання води на бокових частинах тунелю. Зазначається, що така ж проблема була і на перегоні "Либідська — Деміївська". За інформацією ініціативи "Пасажири Києва", стало відомо, що метрополітен 21 листопада оголосив тендер на проєктування капітального ремонту станцій "Почайна" і "Тараса Шевченка".

"Десь так само ще з тиждень-два назад виглядав тунель на перегоні "Либідська" — "Деміївська", який вчора закрили. Видно, що на бокових частинах тунелю є протікання. Вони менш серйозні, ніж на "Деміївській", ріки з піском не течуть, але "дощик" і прибрані купки пісочку є", — додали в організації.

Раніше У метрополітені відповіли на питання про затоплення "Олімпійської" та спростували взаємозв'язок тріщин та забудови

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 39774
Опубліковано: 16.12.23