Dark mode


A+ | Скинути | A-
В Ірпені ремонтуватимуть зруйновану дитячу спортшколу за понад ?266 млн - тендер
В Ірпені ремонтуватимуть зруйновану дитячу спортшколу за понад ?266 млн - тендер
За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40.

"Замовником проекту виступав Виконавчий комітет Ірпінської міської ради. Виконання робіт фінансується коштами Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. За результатами тендеру буде обрано найкращого виконавця, який зможе якісно та швидко відновити ДЮСШ"

Підряднику готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень. Аукціон заплановано на наступний тиждень. Торги відбудуться у четвер, 14 грудня. Переможець тендеру має виконати ремонт до 31 грудня 2024 року. На сайті Prozorro вже з’явилися відгуки щодо недоцільності витрат на реконструкцію казарми під час повномасштабної війни.

"Витрачати майже 267 млн грн на ремонт, коли військові гинуть від нестачі дронів, автомобілів, засобів захисту, а допомога від партнерів зменшується, безглуздо і недоцільно. Нам потрібна перемога і живі захисники. Для цього кошти максимально мають іти на підсилення нашої армії. Спрямуйте усі кошти на потреби ЗСУ!!!"

Ірпінська ДЮСШ є одним з найстаріших та найпопулярніших спортивних закладів у Ірпінській громаді. Заснована у 1958 році. У закладі пропонували своїм учням та батькам можливості для навчання, тренування та організації різноманітних видів спорту. Це найбільша спортивна школа в Ірпені, яка налічує понад дві тисячі учнів. Під час бомбардувань та пожежі було повністю зруйновано адміністративну будівлю ДЮСШ та малий спортивний зал, пошкоджено покрівлю на великому спортивному залі та спортивні майданчики.

Раніше на Київщині відновили ще одну школу в рамках європейської програми відновлення.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 565752
Опубліковано: 10.12.23